Vidám konyha egy szuper családnak

Mindig nagyon izgatott vagyok fotózás előtt és közben, de főképp akkor számolom a perceket, mikor a kész képek érkezését várom. Ezúttal nem játszott a fotósom sokáig a türelmemmel, szuper gyors és klassz munkát végzett.

Így hát iziben mutathatom is nektek ezt a vidám és kicsinek egyáltalán nem mondható konyhát melyet egy 2 gyermekes családnak terveztem. Mindvégig nagyon jó hangulatban telt a tervezés minden fázisa, de ami a legnagyobb boldogság, hogy immáron több hónapja minden nap örömmel használják konyhájukat.

A konyha fő koncepciója az volt, hogy megnyissuk a teret a nappali felé, de valamilyen eszközzel össze is kössük a 2 funkciót. El is különüljön az egy légterű, de két helyiség egymástól, de össze is tartozzanak. Ehhez gondoltuk ki a konyhának ezt a klassz keretezést a könyvespolcokkal, amivel nyitunk a nappali téma felé, de mégis a konyha szerkezeti részét alkotja.

IMG_4712

IMG_4714

Az alsó és felső konyhai elem közé nyomtatott üveg hátfal került, az Eijffinger Rice tapéta vidám mintájával, mely egészen más hangulatot kelt, ha a led felülről megvilágítja.

IMG_4697 (1)

IMG_4722

A sarokba mágnesezhető krétafalat raktunk, hogy a család felnőtt és fiatal tagjai egyaránt kiélhessék kreativitásukat.:-)

IMG_4753

Néhány részletfotó a cement.project klassz cuccaival… Heni betonból készít használati tárgyakat, melyek tökéletesen beilleszthetők több stílust képviselő enteriőrbe is.

IMG_4684

IMG_4790

IMG_4786

IMG_4843

És íme a konyha használat közben.:-)

IMG_4806

IMG_4814IMG_4826IMG_4885

photos by Attila Kiss

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s