Rólam

Mindenkivel előfordult már élete során, hogy úgy érezte, szeretne valami értékteremtőt csinálni. Persze sok minden az, de én arra az érzésre gondolok mögötte, amikor látod munkád eredményét fizikailag megvalósulni, és tudod, hogy hosszú távon jó érzést hagytál magad után más emberek életében azzal amit tettél.

Megszállottan mindent átrendezek fejben. Ha vendégségbe hívnak, akkor ott, ha egy kis időt szállodában töltök, akkor a szállodai szobában, és most mondok valami talán nagyon meghökkentőt: ha egy kórházba teszem be a lábam, ott is rögvest elgondolkodom, hogyan lehetne kellemesebbé tenni az adott teret a magam és mások számára.

Ha egy munkám elkészül, addigra beleszeretek. Az ügyfelek és köztem kialakuló közvetlen kapcsolat miatt többnyire meg is engednék, hogy rövid időre beköltözzem, de persze erre sosem kerül sor.:-)

Habár ez a “hóbortom” már gyermekkoromban is megvolt, az élet először mégis teljesen másfelé sodort. Közgazdász végzettség, multicégnél multiállás, nagyon klassz kollégák, még mindig szeretem. Aztán felnőtt fejjel jött az elhatározás, hogy az addigi kellemes időtöltést komolyabbra fordítom. És örömmel jelentem, jól tettem, minden percét élvezem.:-) Olyannyira, hogy pár  éve tervezőtársammal, Igaz Bernadettel, megalakítottuk a számunkra kedves Lakkör Interior Designt, melyben közösen tevékenykedünk.

Időközben egy kis felfedező édesanyja lettem. Úgy tűnik, az életben mindig történik valami határozottan jó dolog az emberrel.:-)

IMG_9770

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s